Gott nytt år! – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Gott nytt år!

Snart bär det av mot gymmet för att avsluta året på topp! Nyårsspinning väntar, en träningsform som passar då jag har känningar i fogarna (så länge jag håller mig sittandes).

Sen firar vi nyår tillsammans med mina föräldrar, syskon och min farmor. Vi ska äta anka och jag ska göra mitt allra bästa för att hålla mig vaken till 12…

Gott nytt år!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Gott nytt år Elmina! Klockan är 22 och två timmar kvar till nytt år, men dags att gå och lägga sig för mig. Tuffa nätter väntar med många uppvak då Anders är ute och jobbar och jag är hemma själv med barnen. Men jag sitter här med träningsvärk efter gympasset igår och myser. Kör dina pass och de fungerar bra. Lite ont i fogarna fortfarande tyvärr, efter att ha åkt pulka och snowracer och gått uppför på ojämnt underlag. Jag undrar när det kommer att ge med sig, detta med fogarna. Hilda fyller 1,5 år snart.

  1. foraldrafitness

   Hej Helena och gott nytt år! Det är lurigt att dra pulkor /skjuta vagnar i snö mm. för fogarna, trist att värken aldrig vill försvinna.

   Härligt att du uppskattar träningsvärken, den värken är ett bra kvitto på att du kört på bra.

 2. Jenny

  Gott nytt år! Spännande med bebis i magen också! Körde en tuff spinning i dag och jag kommer få kämpa för att hålla mig uppe till 24.00 🙂