Träningsprogram för gravida och beställning av företagskläder på nätet – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Träningsprogram för gravida och beställning av företagskläder på nätet

Igår hämtade jag ett efterlängtat paket som innehöll träningskläder med min företagslogga. Jag satt en hel kväll och jämförde priser och läste recensioner och valet föll på spreadshirt. Det billigaste och säkraste hade säkert varit att gå till ett tryckeri men jag är lite bekväm och tog risken.

Jag beställde två t-shirtar, två linnen och en träningsjacka. Storlekarna var små, framförallt på träningsjackan, jag beställde M och den passade precis i längden (jag är endast 1.62 cm och brukar ha S). Sen börjar kläderna bli tajta i bredden men det beror ju på mig. Annars är jag nöjd, det är på tiden att jag har företagskläder!

20121230-082648.jpg

En bra vän och PT-onlinekund kom med den positiva nyheten att hon blivit gravid! Så idag ska jag konstruera ett träningsprogram som passar henne under graviditeten. Jag gör ju framförallt program till mammor så det känns extra kul! Jag inbillar mig att många gravida fokuserar på yoga eller vattengympa, alternativt slutar träna i rädsla om att göra fel. Alla graviditeter är olika men de flesta har mycket att vinna på genom anpassad träning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.