Mellandags knep & knåp och fördelen att vara gravid under julen? – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mellandags knep & knåp och fördelen att vara gravid under julen?

Så här efter julens mat brukar intresset för nyttig mat öka. SvD har ett par quiz att fördriva tiden med. Jag hade ett par fel fast att jag var övertygad om att jag skulle ha alla rätt 😀

Under alla graviditeter har mitt sötsug minskat och det är ju gynnsamt under julen då chokladaskarna finns i de flesta hem. Pepparkakor och sötglögg smakar inte lika gott som det brukar. En annan fördel för min hälsa är att det jag efter maten brukar äta mycket av dessertostar och dricka rödvin till. Det blir en hel del kcal och dricker man vin till maten rubbas aptiten. Så den här julen har jag inte varit proppmätt/illamående.

Däremot är jag väldigt sugen på dessertostar, så det blir en och annan maträtt där mögelost ingår, tur att det går att äta den uppvärmd!

 

bild från SvD
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.