Reebok Easytone Exclusive – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Reebok Easytone Exclusive

Jag har under en tid använt Reebok Easytone, skon som för ett tag sedan låg i blåsväder.

Det var i samband med lanseringen av EasyTone-produkterna som Reebok bland annat utlovade användarna att de skulle få 28 procent mer styrka och fasthet i rumpmuskulaturen jämfört med vanliga promenadskor samt 11 procent mer styrka både i baksidan av låren och vaderna. Det här är ju ganska svårt att bevisa. Om jag minns rätt fick de betala ett stort skadestånd till de som köpt skorna och känt sig lurade.

Jag gillar Easytone för att jag kommer upp en bit och det gör att jag sträcker på mig lite extra. De är ganska stabila nästan klumpiga jämfört med Reebok Realflex som knappt känns på foten.

Har jag haft på mig dem under en längre promenad får jag träningsvärk i fotmuskultaruren och just att jag får träningsvärk är ett tecken på att det är muskler jag tränar så ofta. Däremot får jag ingen träningsvärk i rumpan.

Jag gillar färg och de här tycker jag är riktigt snygga.

20121222-102050.jpg

Bilder lånade från Heppo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.