Föräldrafitness

Gröttider

Nu har vi kommit in i frukostrutiner och har den lilla extra orken att koka gröt!


Lille kräsne Einar slukar i sig gröt med gojibär.

Jag brukar försöka förändra gröten varje vecka, enkelt då utbudet av frön, bär och gryn är så stort

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Föräldrafitness

    Haha, jag har fått den av mina föräldrar som är traktorägare! Einar älskar tröjan, vi får inte sätta på en tröja över!

  2. Johanna

    å jisses satte mitt te i halsen när jag noterar att Einar har likadan traktortröja som min lilleman! En till stackars mamma tänkte jag som måste dras med den tröjan (ja jag har inte köpt den, inte riktigt min stil, barnens farfar som gladeligen köpte den och barnens pappa som tar fram den när jag lägger den låååångt in i garderoben) Hoppas nu inte att du älskar den tröjan för då har jag kanske gjort bort mig =)