Energidrycker sliter – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Energidrycker sliter

Energidrycken är omtalad och väcker reaktioner hos många. Jag gillar smaken men dricker det ganska sällan. Min far som är tandläkare menar att energidrycken är ett stort gissel, den innehåller citronsyra vilket fräter oerhört på tänderna. Han menar att energidrycker (även de sockerfria) är sämre för tänderna än läsk.

20120926-210734.jpg

Idag blev jag inbjuden att testa energidrycker och jag frågade om vad säljaren tyckte om att att det frätte så. Han svarade att man kunde käka lite bikarbonat efter. Antingen om man har med sig en burk eller så skulle man köpa tandsalva av honom. Jag fick inte testa hans tandsalva men jag skulle ha svårt att äta ren bikarbonat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.