Min andra blogg – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Min andra blogg

Jag vet att det är en del lärare som läser min blogg och som tycker att det är kul när jag skriver om lektioner. För ett tag sedan startade jag en HKK-blogg som jag använder i min undervisning. Här lägger jag upp recept och eleverna lägger upp sina resultat och kommentarer.

Bloggen kommer att kopplas till mitt “lärarfacebook-konto” och eleverna kommer att kunna prenumerera på inläggen via bloglovin/blogkeen.

Nästan alla av mina elever bloggar mer eller mindre så det här är ett spännande sätt att jobba på. Jag börjar så här men jag hoppas kunna utveckla arbetssättet till att eleverna är ännu mer delaktiga.
20120923-070851.jpg

Det luktade rätt gott på skolan efter den här lektionen (-:

Nästa vecka ska eleverna ha praktiskt prov i bakning med jäst, ett av mina bästa knep för att få eleverna att tänka på att hålla rent i köket från start.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.