Träningsvärk inför helgen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Träningsvärk inför helgen

Idag åt jag ett lite större mellanmål vid tre för att orka träna innan middagen, annars är jag rätt hungrig när jag kommer hem från jobbet och att träna hungrig funkar inte alls.

Med pojkarna i krokarna körde jag ett spänst-, löpstyrke- och hopprepspass. Jag avslutade med ett par omgångar idioten bara för att det är fredag. När jag kör mina spänsthopp känner jag av träningsvärken strax efteråt och nu känns kroppen sådär härligt mör.

20120831-193152.jpg

Lite av min fredagskost, mörkchoklad med havssalt är en favorit.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.