Rörelseglädje – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Rörelseglädje

Igår höll jag och en idrottslärarkollega på att städa vår idrottshall. Jag blir alltid så sugen på att springa i en hall och skjuta lite basketbollskott, det är som jag blir ett barn på nytt.

20120831-055947.jpg

På måndag ska jag ha ett gäng 6-åringar i hallen, det blir nog inte så mycket spring för min del då, men det hoppas jag barnen ser till att göra. Spännande att jobba med något nytt, förut har jag bara haft elever på byggprogrammet i idrott och det är ju gymnasieelever!

Att undervisa yngre elever är en riktig utmaning för mig men det känns kul, de elever jag träffat i de lägre åldrarna har redan jublat över ämnet! Fördelen med att undervisa yngre är att de flesta har den rörelseglädje jag känner i en idrottshall eller på en öppen gräsyta.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.