Lekar i solen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Lekar i solen

Efter en iskall morgon blev det en riktigt härlig och solig dag. Morgonen tillbringade vi ute tillsammans med eleverna, vi lekte lekar som jag själv lekte som barn, klassiker som under hökens vingar kom, dunk, 123 stjärna mm.

Jag gillar verkligen lekar!

20120827-185320.jpg
Det börjar bli hög tid för mig att sätta mig in i en flera olika lekar för yngre barn, nästa vecka börjar idrottslektionerna på allvar. Jag kommer att undervisa barn i åldern 6-8 år i i idrott och då är det mycket lekar, dans och enklare gymnastik.

Så fort pojkarna har somnat kör jag ett snabbt styrkepass, kraven är väldigt låga efter dagen, men jag vet att jag kommer att piggna till något efteråt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.