Ego-onsdag – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Ego-onsdag

Trött, trött utan någon riktigt anledning, men snart är jag på banan igen. Onsdagar är min egodag, då jobbar jag mitt företag och förutom nya PT-klienter och möte med en av Norrköpings hälsoprofiler så ska jag skriva mitt sista tränings- kost- och hälsobidrag till Mölndals-Posten.

Det ska vara en Mölndalsbo som ska skriva om hälsan i Mölndals-Posten.

20120821-154505.jpg

Den här månaden kommer jag att skriva om något som ligger mig väldigt nära om hjärtat, ja träning är det såklart men på ett speciellt och barnvänligt sätt, samt om äpplen i olika former.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.