Dag 29 av 51: badminton och beroende – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Dag 29 av 51: badminton och beroende

En av de roligaste sommaraktiviteterna jag vet är badminton, jag är störtdålig men så länge man inte möter proffs så går det att få till ett spel. Det är häftigt att se hur barnen tar efter och härmar rörelserna, men det är några år kvar innan vi kan spela mot varandra!

image

Gårdagens tempolopp sprangs utan min puls- och GPS klocka, jag hade missat att ladda den. På kort tid har jag redan blivit beroende av att se hur snabbt jag springer och veta min puls. Så istället fick jag gå efter känsla, sista tre km tog jag i så att känslan nästan motsvarade “spyfärdig”, så jag gissar att jag höll ett 4 min tempo då.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.