Forumet plattare mage – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Forumet plattare mage

För snart 8 veckor sedan vann Gröna Druvan 8 veckor magcoaching. Ett forum startades där hon delar med sig av sina tips, tankar, fram-och motgångar.

Just nu kör vi en magträningsutmaning och jag har lovat att lägga upp övningar.

Här kommer en variant av plankan med tåhäv.

[videofyme id=”526882″]

Jag gillar att köra varianter på plankan för att göra dem lite roligare. Den här tåhävsplankan är extra bra för dig med stela vader.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dalila

    Den här övningen är grym:D och det är du med!

    Du är verkligen inspirerande, jag fick min tös för snart 14 månader sedan. Efter förlossningen var jag väldigt nedstämd över min kropp. Från att ha haft en stark kropp till att bli som en spaghetti. Jag började smått med pilates och plankor ca 30min per dag av pilates och 3 plankor om dagen. Knipövningar var A och O. Men jag tappade lusten då jag hela tiden tänkte på hur kroppen hade sett ut och hur omöjligt det var att få den tillbaka. Det var då jag stampade in på din blogg:D. Det var lycka det:D. Du gav mig en rejäl kick där bak, heehhe bokstavligen. Även min man märkte hur jag förändrades från en mållös till måltokig. Efter ca 4 månader var jag mer än nöjd. Jag bättrade på kosten, mer protein och nyttiga fetter. Träningen utökades också 5 dagar i veckan. Jag körde pilates 30 min 2ggr och 3ggr blev det intervallpass t.ex. kondition 2 min 2 min styrka vila 30sek i 30 min. Började även göra 15 plankor fördelat över dagen och Voilaaaa en stark Dalila igen:D. Idag är 6packet nästan helt synligt. Jag är så nöjd så. Och jag blev förvånad över hur snabbt det gick och hur lätt det faktiskt var. Det handlade bara om att få ändan ur soffan och göra något åt saken istället för att intala mig själv “det går ju aldrig”, give it a shot!
    Tack för en inspirerande blogg!