Bästa fredagen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Bästa fredagen

Idag tyckte jag att BarnvagnsBootcampen var helt perfekt, fint väder, alla mammor var där, barnen var relativt nöjda och jag höll tiden.

 

Efteråt körde jag 20 minuter backintervaller. Jag är dålig på backar, orken tar slut på en gång, men med den härliga energin från mammorna tyckte jag att det gick ganska bra. Jag väljer ut ett träd längre upp i backen som jag ska hinna till på 20 sek, sedan joggar jag ner igen.

För några veckor sedan hade jag en tävling på Familjeliv. Gröna Druvan vann 8 veckors magcoaching och jag är så glad att hon delar med sig av sina resultat och inspirerar andra i forumet. Över 20 000 visningar på ganska kort tid.

Nu är det dags att hämta mina små bråkstakar, i morse höll jag på att bli riktigt “galen”. Einar häller ut vällingpulver och kaffepulver på golvet (hur tusan lyckas hann pilla upp alla burkarna?) och Sixten stoppar in mitt kontokort mm. i stereon (cd-ingången).  Till råga på allt försöker de överrösta varandra!

Tur att man hämtat kraft i träningen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.