Föräldrafitness referenser – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Föräldrafitness referenser

 

En stor fördel med att vara PT-online är att jag får en bra relation med mina klienter, vi hörs ju oftast flera gånger i veckan vilket man kanske inte har råd med om man träffar en PT på gymmet. Här kommer några bilder på en härligt positiv mamma som mitt i bröllopsstressen lyckats med dessa fina resultat.

Här kommer några ord om min klientens egna tankar på Magforumet:

Tycker du har fått ett fantastiskt resultat GrönaDruvan på vad ändå är kort tid! Jag anlitade Elmina som PT-online i mars för jag hade ett bröllop som stundade i maj  .

Mitt mål var att “fixa till” mammamagen som infunnit sig efter två fina barn. Måste säga att Elmina är fantastisk och har hjälp mig supermycket! Jag tränar fortfarande med henne trots att både jag och min make sa “ja” . Som jag skrivit till Elmina tidigare så vågar jag inte sluta träna med henne… Haha!

Slänger in en liten före och efter bild på min “lilla” resa. Jag är sjukt stolt! Förebilden tagen 20 mars och efterbilden tagen 2 juni.

Kanske någon som peppas .

Maghjälpenklient

”Jag gör också andra saker som är så självklara för andra men som jag inte kunnat på länge. Jag tar med mig barnen själv på olika saker, vi var på universeum, åkte till mina föräldrar i småland några dagar förra veckan, gick på öppna förskolan idag för första gången sedan Melvin föddes. Har man inte haft foglossning så förstår man nog inte hur svårt små vardagssaker kan vara….. det känns som jag är på väg ut ur mitt fängelse i lägenheten:-).”

Foghjälpenklient

 

Jag tycker att jag fått så pass bra tips och råd av dig så jag känner att nu klarar jag mig på egen hand med träningen. Men jag kan lova att jag med varm hand verkligen kan rekommendera dig till mina vänner och bekanta, jag e jättenöjd!

 PT-onlineklient

 

Tusen tack i alla fall för all information och coaching och snabba svar på mail m.m du är toppen:)

PT-onlineklient

 

Med maghjälpen har jag fått personlig hjälp, inga färdiga träningsprogram eller recept att välja på. Allt är anpassat för mig och det märks på resultaten men framförallt på livsstilsförändringen.

Maghjälpenklient

 

Jag har tränat med PT i två månader nu och är såå nöjd! Jag har fått ett superbra träningsprogram som är väl anpassat efter mina behov och nina mål och jag känner att det ger resultat. För nio månader sedan födde jag mitt andra barn och jag har haft en del ryggbesvär sedan dess, men det har blivit betydligt bättre sen jag fick hjälp av min PT.

PT-hemmaklient

 

“Jag tycker att Mammapilatesen var ett perfekt sätt att komma igång med sin
träning efter en graviditet. Innan graviditeten så tränade jag ganska mycket
gruppträning som Body Combat och Body Balance och hade tänkt att komma igång med
detta ganska snart efter förlossningen. Som alla vet så är det inte så lätt att
komma ifrån sitt barn den första tiden på grund av amning och annat. Därför
passade mammapilatesen jättebra. Man tog med sig sitt barn och kunde då få
träning samtidigt som min dotter tyckte att det var roligt att titta på (och
ibland få vara med). Elmina hade satt ihop ett program som var roligt och
utmanande både för mammorna och barnen och det var skönt att få känna att man
hade några muskler kvar.”

Maria, deltagare våren 2011

 

Elmina Saksi fungerade som kostrådgivare för IFK Göteborgs U-trupp hösten –
vintern 2009-20010. Under den perioden höll Elmina föredrag för IFK Göteborg
U-trupp och gjorde kostanalyser som sedan följdes upp med personliga råd på
förändringar och förbättringar i kosthållningen. Elmina gjorde under sin tid i
IFK Göteborgs U-trupp ett mycket gott intryck och visade prov på stor kunskap
och känsla i ämnet kost till idrottande elitungdomar.

IFK Göteborgs U-trupp består av ungdomar 16-19 år gamla dom tränar 8
träningspass/vecka.

Vi kan med stöd av ovan klart rekommendera Elmina för liknande uppdrag i
framtiden.

Göteborg den 23 maj 2011

Eijlert Björkman

IFK Göteborg U-trupp

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.