Elixias löparkonvent – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Elixias löparkonvent

Vilken inspirerande kväll jag haft!

Madde drog med mig till Elixia om ett minikonvent för löpare. Jag hade ingen aning om vad som väntade mig så jag blev riktigt positivt överraskad.

Det började med löparstyrka som innbär mycket enbensknäböj och plankan, två jobbiga favoriter.

Därefter blev det tekniktips och intervallträning och där lärde jag mig oerhört mycket på kort tid. Oskar Käck är en väldigt pedagogisk coach. Jag var helt fascinerad över hur han flög förbi oss under intervallträningen, jag vill också kunna springa på så lätt som han.

Avslutningsvis fick jag prova på att vara i en varm och fuktig sal och köra yoga med en av mina favoriter, Monika Björn. Jag har nog aldrig känt mig så rörlig som jag gjorde i den salen, häftig känsla. Vi fick bra stretchtips och andra praktiska råd för att undvika typiska “löparskador”.

Nu kommer jag nog att somna som en stock.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.