Tävlingen Maghjälpen – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Tävlingen Maghjälpen

Jag känner mig utvilad tack vare att jag gick och la mig kl 9 igår. Vi tjuvstartade sommartiden så det kändes inte så tidigt. Kan man inte sova på dagen hittar kroppen sätt att ta igen förlorad sömn! Men det känns ju rätt tråkigt att inte umgås på lördagkvällen.

Under morgonen har läst igenom alla tävlingsbidrag som hittills kommit in till Maghjälpen. Det blir inte lätt att välja ut en vinnare.

image

Nu väntar vi på att det ska bli lite varmare så att vi kan åka till Slottskogen och Plikta, pojkarna är inte så bra på att vänta så de passar på att “diska/blöta ner köket”. Vi har inte hunnit till Plikta sedan de “renoverade” lekplatsen så det är på tiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.