Mat för hälsan – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Mat för hälsan

Det kan ligga en hel del “jobb” bakom ett foto. Imorse fick min man ta om ovanstående bild flera gånger, ta nu ett foto där inte mina ringar under ögonen syns! Lättare sagt än gjort efter nätter med sömnlös Einar.

Idag har jag två roliga lektioner att se fram emot, vi startar projekt mat för hälsan och ska tillaga två av mina favoritrecept på lax, laxburgare med limedressing och laxlasagne med purjolök och matlagningsvin. Till det kommer serveras en massa färgglada grönsaker med antioxidanter.

Till lunch ska jag unna mig en träningstimme på det närbelägna gymmet, det ska nog få mig att piggna till, vilket jag kan behöva då jag p g a föräldramöte jobbar till sju.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.