GöteborgsVarvet Mammor, 2 mil avklarade – Föräldrafitness

Föräldrafitness

GöteborgsVarvet Mammor, 2 mil avklarade

image

Idag hade vi i Facebookgruppen GöteborgsVarvet Mammor vår första löparträff. Pga av sjukdomar och annat blev vi bara två tappra löpare och eftersom vädret var perfekt och vi kände oss laddade blev det drygt 2 mil. För första gången i mitt liv har jag sprungit 2 mil, vilken härlig känsla!

Vi sprang i Kungsbackaområdet och njöt av både åkrar, samhällen, skog, golfbanor och hav. 2 timmar tog det men det kändes inte alls så långt, vi hade så mycket att prata om så tiden bara “sprang” iväg, (-:

Om en månad träffas vi igen, men jag vet inte om jag kan hålla mig så länge tills mitt nästa långpass, det ger verkligen mersmak.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.