Säsong för utegym – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Säsong för utegym

Vilket härligt vårväder vi haft. 7 grader och strålande sol. Fortsätter det så här kan jag börja min utomhussäsong för hemmagymsträning. Jag filmade ett par övningar som jag kommer att lägga upp längre fram.

Idag har jag dock bara kört ett kortare yoga pass med fokus på stretch och balans. Imorgon behöver jag alla krafter till långloppet, det ska bli spännande att springa över 15 km. Två pastamåltider och en bit chokladcheesecake har fyllt på mina muskler med energi. Nu hoppas jag på en god natts sömn om ett par timmar.

Här är en skön stretch för den trötta kontors/bära barnryggen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.