Bröstövning för hemmaträning – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Bröstövning för hemmaträning

Bröstövning för hemmaträning behöver inte bara vara armhävningar och hantelpress/flyes. Här kommer en bra övning som även tar på rygg, axlar och musklerna vid revbenen. Du kommer att känna i dem dagen efter.

Ligg på rygg på bollen, koppla på coremusklerna och greppa en hantel med båda händer. Håll upp hanteln mot taket med raka armar, på bilden har jag lätt böjda armbågar vilket du kan ha om du är överrörlig. För långsamt ned hanteln med bibehållet raka armar över huvudet. Lyft upp hanteln till startposition.

Idag ska Sixten och jag träffa Sixtens bästis, vi tar med mina favoritkakor, Ingefärssnittar. I dessa förkylningstider försöker vi få i oss så mycket ingefära som möjligt. Igår var det ingefärskeso, idag kakor och senare ikväll rostade rotfrukter med ingefärsströssel.

image

Så enkelt att göra:
150 g smält smör
3/4 dl socker

Blandas

Tillsätt 4 dl dinkelsikt och 1 tsk torkad ingefära.

Knåda ihop.

Platta ut degen på en bakplåtsbeklädd plåt.

Grädda 15 min i 200 grader.

Skär med kniv till rutor/trianglar medans det är varmt

image

image

Laddad inför playdate!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.