Nattvanor och BVC-workshop – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Nattvanor och BVC-workshop

Einar är en riktigt nattuggla. Han sparkas, drar i håret och pillar oss i näsan. Vid 5-6 tiden vill han stiga upp och sedan är han såklart supertrött vid 10-tiden. Jag hoppas att det kommer att bli ändring på dessa nattvanor då han börjar på förskola! Under kvällen har han varit riktigt nöjd, badat och myst.

Idag fick jag äran att komma till en föräldragruppsträff på ett BVC i Mölndal. Jag visade ett par enkla övningar för hållningen samt hur de bäst kan stärka upp sina inre stabiliserande magmuskler. Dessutom tipsade jag dem BarnvagnsBootcamp som jag kommer att ha i Änggårdsbergen den 30:e mars kl 10. Det var extra roligt idag då mammorna hade många frågor och verkade intresserade.

Vill du prova på ett kostnadsfritt träningspass för mammor i Mölndal/Eklanda? Anmäl dig på info@foraldrafitness.com

Nu väntar ett hemmaträningspass, rygg, bröst och ben står på schemat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. i min lilla lilla värld

    Hujeda mig. Såna nätter hade jag aldrig orkat med hahaha Här läggs barnen klockan halv 8 och sen sover dem (för det mesta) till 7-7.30. Väldresserade barn vet du hahhaa