Inskolning, barnvagnsmarsch och sportdryckstest – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Inskolning, barnvagnsmarsch och sportdryckstest

Här kommer en liten rapport om Einars första dag på förskolan. Einar har ritat, stängt dörrar, varit frustrerad, klättrat på stolar, varit frustrerad, klättrat på stolar och varit lite mer frustrerad. Varför får jag inte stå på stolarna och hoppa???

Pedagogerna verkar vara jättetrevliga så det här kommer att bli riktigt bra. De kommer att vara 5-6 barn den första tiden på 4 pedagoger.

image

image

Nu sover det lilla energiknippet och jag planerar en Barnvagnsmarsch i Mölndal, eftersom jag jobbar och inte kan vara med på marschen i Göteborg som är mitt på dagen den 8:e mars så får jag väl ordna en egen i Mölndal. Kl 16.00 tänkte jag att det skulle börja med start utanför Mölndals Bibliotek. Nu försöker jag hitta lokala sponsorer så vi kan få lite fika på vägen.

Mer info kommer men skriv gärna upp datumet redan nu!

Snart ska Einar och jag testa sportdrycker på SIK, gå med du också!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.