Den 18:e, tacos och tips – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Den 18:e, tacos och tips

Idag är den 18:e och det betyder mexikansk mat för oss. Det började med att jag bjöd min man på tacos i Kista för över 11 år. Vi träffades den 18 november 1999 och har kopplat ihop mexikansk mat och den 18:e varje månad, vi väntar inte till november!

image

En favorit för oss är kyckling, vitkål och fetaost till de vanliga tillbehören i tortillasbröd. Ikväll kommer vi äta en variant med ruccola, creme fraiche, lagrad ost och kyckling.

Annars kommer den här lördagen bjuda på jobb, jag måste göra om artikeln till MölndalsPosten då jag skrivit om roliga aktiviteter på vintern. På onsdag då tidningen kommer lär snön vara borta och vem vill då läsa om vinteraktiviteter? För min del får det gärna bli vår snart!

Idag hade jag tänkt springa intervaller men efter en natt med två sjuka pojkar har vi knappt sovit så då har jag låga krav på kvalitetsträning. Men vardagsmotion (kvantitetsmotion) behöver jag för att piggna till. Kanske promenerar vi in till Göteborg och Vkm för detta?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.