Hiphop för vuxna – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Hiphop för vuxna

image

Fast att jag var trött i kroppen efter mitt löppass begav jag mig senare till Twisted Feet Da Dansskola i Mölndal. En av mina kollegor som förövrigt vann en stor tävling förra helgen (BEST DANCE SCHOOL CHALLENGE WINNER 2011 & 2012) drog med ett gäng av oss på Hiphop för vuxna. Kursen går ut på att vi vuxna ska bli bättre discodansare när vi går ut på nattklubb, (vilket iofs inte händer mig särskilt ofta), men jag gillar tanken. Det blev en hel del fridans utan musik i starkt ljus vilket kändes ovant och lite obekvämt. Men när lokalen släktes  ner och musiken kom i gång fick man nästan känslan av att vara på nattklubb.

Instruktören menade att vi skulle ta alla tillfällen i akt att träna in grundstegen, då vi står i kö, väntar på bussen mm, är det någon som tittar underligt ger vi autograf och fortsätter!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.