Springa på löpband, kul? – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Springa på löpband, kul?

Löpbandet hör inte till mina favoriter, det är ganska tråkigt jämfört med att springa i naturen. I den här kylan har jag inte tagit mig ut på några löpturer och därför fick det bli en mil på löpband.

För att göra träningen roligare varvade jag med intervaller i olika varianter, bla 70/20 samt hastighetsökningar för varje minut, jag började på 12 km/h och höjde hastigheten för varje minut som gick tills jag kom upp i 16 km/h. Sedan sänkte jag hastigheten och började om från början.

På så sätt gick mina 50 minuter (inkl uppvärmning) relativt snabbt.

image

image

Jag var helt slut efteråt, härligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.