Sovmorgon och favoritfrukost – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Sovmorgon och favoritfrukost

image

Einar sov ändå till 07.20, rekord! Det är konstigt att jag inte känner mig mer utvilad. Frukosten åt vi på Scandic Mölndal, jag hade tänkt ta mer foton men det känns aldrig som jag hinner i Sixtens tempo. Dessutom behöver vi träna på bordsskicket mer!

Både Sixten och jag älskar frukt, så vi har fått i oss en hel veckas ranson av C-vitamin. Einar däremot spottade mest ut maten, man vet aldrig om den finsmakaren är hungrig eller inte.

image

Det blir ingen löpning för mig idag heller, det är alldeles för kallt för min astma så jag körde intervaller på motionscykeln istället. I bästa fall (i dessa sjukdomstider vet man aldrig) tar jag en sväng till SATS imorgon och springer på löpbandet.

Nu bakas det bullar här hemma, jag ser fram emot att få hjälp med bakningen när pojkarna är lite större!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.