Fin besök och övningstips – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Fin besök och övningstips

image

Imorse kom lilla Polly på besök, ett kärt återseende för oss alla. Einar är extra glad över att Polly hälsar på. Polly däremot vill nog helst hem till sin matte, pojkarna är alldeles för ivriga för en pensionärshund.

Igår tränade jag en av mina mer vältränade mammor på SATS, här är en av övningarna hon fick köra, armhävningar i TRX med en handen på en medicinboll. Det kräver sin styrka både i bröst och i de inre magmusklerna.

När du börjar tröttna på att köra armhävningar och klarar runt 15 st med bra teknik kan du utmana dig genom att fästa en eller två fötter i TRX:en. När du behärskar att göra armhävningar där lägger du till en medicinboll i övningen, se bilden.

Byt sida efter maxantal reps med bra teknik.

SÅ KUL!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.