Bambamat, vad är problemet? – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Bambamat, vad är problemet?

image

På min skola har eleverna tre olika maträtter att välja på i Bamba. Dessutom finns det salladsbuffe och frukt nästan varje dag. Så var det inte på min skoltid. Jag har hittills varit nöjd med maten, mycket tack vare valfriheten och grönsakerna, men jag hör sällan eleverna hålla med mig.

Är det så att man ska klaga på skolmaten?

Om jag minns rätt klagade jag också på maten då jag gick i skolan och att jag först i efterhand, då jag flyttat hemifrån och fick ta med mig matlåda, som jag uppskattade skolmaten.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.