Föräldrafitness

Vilken natt

image

När jag är sjuk brukar jag sova mer än vanligt, men detta verkar inte gälla för Sixten. Han har drabbats av feber och ”sömnlöshet”! Natten bjöd på intervallträning mellan Sixten och min säng, men tillslut fick jag ge upp och lägga mig i hans säng och det hjälpte. Men mina påsar under ögonen avslöjar nog hur pigg jag är… Tur att jag är frisk i alla fall.

Idag blir det hemmaträning, sista gången januariprogrammet. Till februariövningarna har vi köpt in en medicinboll så det blir ett lyft!

Det är min mans tur att sätta ihop träningsprogrammen, vi delar upp kroppen i två pass. Återkommer med träningsprogrammen senare i veckan för er som är nyfikna på hur vi tränar hemma.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.