Varierad morgongröt – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Varierad morgongröt

image

Jag trodde aldrig att jag skulle falla så för gröt. Just nu gillar jag hirsflingor och torkad frukt. För att spara tid har jag redan blandat ihop linfrön, solroskärnor och tranbär. Gröten behöver färg.

Dagens träning: Jag tänker springa en längre tur på förmiddagen, men kvaliteten kommer nog inte bli den bästa. I natt har det varit oroligt, Sixten bearbetar något “konstnärligt” han har pratat om att måla halva natten. Det känns som om jag först och främst måste träna inför vår första träningsträff, i slutet av nästa månad är vi ett gäng som ska springa ihop, är du intresserad så gå med i vår grupp eller hör av dig till info@foraldrafitness.com.

Tur att jag inte var kvar på gårdagens after work längre än 9, då hade jag inte orkat träna alls.

Sedan väntar meandiparty i Älvängen och trerätters hemmamiddag, det blir en bra lördag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.