Motionscykel eller löpning – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Motionscykel eller löpning

Jag är inte alls nöjd med min löparinsats så här långt! Det känns så mycket lättare att träna på min skruttiga motionscykel än att sticka ut i den härligt friska luften för en löprunda. Det borde vara tvärtom, hur inspirende låter det att köra intervallträning i en källare?

Dagens plan är att springa in till Göteborg för ett ärende och sedan hem igen, det borde bli mellan 12-15 km. Jag gillar att blanda in “uppdrag” i min träning. Hem måste jag  ju efter mitt ärende och ju snabbare jag springer desto fortare är jag hemma. Inte så mycket att fundera på.

Igår var jag hemma sent och är därmed tröttare än vanligt, det går tydligen:-)
Då känns det ännu viktigare för mig att bara köra.

Fotot är från förra lördagen, så här bra underlag kommer det inte att vara idag, då det snöar just nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.