Vardagsmotion i världsklass – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Vardagsmotion i världsklass

image

image

Det bästa sättet för mig att motionera är att få in vardagsmotion. Ska jag någonstans är min första tanke hur transporterar jag mig så att jag får bonusträning? Lite regn och blåst är inget hinder, annars är det svårt att genomföra transportmotion i Göteborg!

Idag har jag först ett möte med min Satsmentor i stan, en timmes promenad tajmas in med Einars middagssömn. Det är riktigt halt så då känns det bra att gå bakom en barnvagn.

Ikväll ska jag träffa ett par vänner, det var länge sedan jag var ute en fredagkväll. Till restaurangen kommer jag självklart att cykla, så då har jag sammanlagt fått ihop två timmars vardagsmotion. Den friska luften hoppas jag bidrar till att jag orkar stanna ett par timmar innan tröttheten slår till. Det enda som stoppar mig ikväll är isvägar, så modig är jag inte.

Men först väntar ett besök på öppna förskolan fässbergskyrkan och förskollämning av Sixten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.