NYTTIG LUNCH? – Föräldrafitness

Föräldrafitness

NYTTIG LUNCH?

image

Tidsbrist och hunger, ingen bra kombination. Med tanke på förmiddagens stora macka på öppna förskolan behöver jag inte oroa mig för energi/kolhydratbrist, därför gör det mig inget att jag intar en fjuttig lunch.

En liten sillburk, två knäckemackor, en tomat och en näve ruccolasallad ger inte mycket energi men väldrigt mycket näring i form av mineraler och vitaminer. Nu har jag mycket utrymme till att äta annat som inte ger mig lika mycket näring, som en god efterrätt!

Jag skulle dock aldrig orka mig på något tuffare träningspass efter den här minilunchen, det blir ingen kvalitet i den träningen.

Vad tycker du är en nyttig lunch?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.