Lycklig lärare – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Lycklig lärare

 

Jag har nu avverkat min andra arbetsvecka efter föräldraledigheten. Just nu stortrivs jag som lärare, det enda som är “jobbigt” och kommer att vara jobbigt ett tag framöver är att jag måste prata engelska på möten och med mina kollegor. Som tur är undervisar jag i svenska men några elever behöver jag översätta lektionerna (genomgångarna) för. Men det släpper nog snart!

 Fredagar kommer jag helt att lägga på personlig träning, blogg och mammaträning. Det vill jag inte släppa helt för läraryrket.

 

image

På mitt nya arbetsrum med utsikt över hus, industrier och bilar!

Nästa vecka ska mina elever göra praktiskt prov i bakning, för att locka fram kreativiteten har jag köpt in en massa roliga frön, mjölsorter och torkad frukt. Kassarna blev rätt tunga så jag fick lite träning på arbetstid.

image

Ikväll blir det yogaträning för hela slanten, lyckliga jag vann en plats på yoga games i maj, det måste firas med ett yogapass, bäst att jag skyndar mig innan jag blir för trött.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.