Utvilad och träningsladdad – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Utvilad och träningsladdad

Efter 10 timmars sömn, (behövdes efter min första arbetsvecka!) vaknade jag och var riktigt laddad inför morgonens träningspass. Intervaller på löpbandet och lite styrketräning stod på schemat. En halvtimme är vad jag mentalt klarar av att springa på ett löpband och jag hann bli riktigt trött under den tiden.
Pojkarna hade inte varit på MiniSats på 5 veckor men det var inga bekymmer, Sixten sprang direkt fram och kramade en av tjejerna, sicken tjejtjusare! 
 

image

Nu hoppas jag att pojkarna matchar in sina sovtider så att jag kan få jobbplanera lite, bäst att ta vara på en dag då jag känner mig utvilad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.