Föräldrafitness

Träningen blir lidande

image

Nytt jobb betyder såklart extraarbete, men roligt sådant. Jag kan fortfarande inte förstå att jag börjat på en skola där eleverna står i kö för att få komma in i lektionssalen, väntar på ”order” att få sitta ner samt kallar mig för ms Saksi. Visst finns det undantag men det skulle nästan vara läskigt annars.

Träningen har tyvärr blivit lidande, ingen löpning fast att jag startade gruppen Göteborgsvarvet Mammor, som bidrog till att jag var extra laddad att komma igång med löpningen. Men det ger sig snart. Ska du springa varvet så är du välkommen att gå med i gruppen!

Igår blev det i alla fall ett hemträningspass men mannen i källaren, är riktigt glad över att vi tränar ihop. Det blir helt klart lättare att träna efter åtta på kvällen med sällskap.

Snart kommer flytten till alltforforaldrar att ske, det har jag sett fram emot länge. Där kommer det inte bli mycket skriverier om jobbet utan om träning, kost samt mitt vardagsliv med barnen. Ni kommer bl a att få läsa om träningsrelaterade produker som jag testar samt bli inbjudna till evenemang. Till våren kommer jag bl a att ha ett nytt CrossFit lekplatspass som du får prova på!

Jag har tidigare skrivit om att jag längtat till rutiner efter helgdagarna och jag , får nog vänta ett tag till innan rutinerna infinner sig. Tanken är att jag ska få in sex korta och varierade träningspass i veckan. Mer om dem längre fram!

Nu är det dags för morgongröt med hallon, här har jag blandat i kokosflingor och därför behöver mina amklökar inget socker på hallonen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.