Astma och löpning – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Astma och löpning

 

image

Idag var jag ute på årets första löptur, jag var laddad mycket pga av den nystartade fb-gruppen GöteborgsVarvet Mammor. Dessutom bidrar den vegetariska veckan att jag fått i mig mer kolhydrater än vanligt vilket gynnar mig vid löpning.

Vad jag hade glömt bort är att min astma alltid kommer tillbaka efter släktträffarna då jag kommer i kontakt med pälsdjur. Jag har varit allergisk sedan gymnasiet mot pälsdjur men alltid klarat av sk allergivänliga hundar fram till min första förlossning. Då “flippade” kroppen ur, så vi fick göra oss av med Polly pudel då Sixten föddes.

Så nu blir det att komma ihåg bricanylen då jag ska ut och springa, om någon månad är jag bättre igen.

Det blev inte alls den backträning som jag hade hoppats på, men imorgon är det en ny dag!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.