Göteborgsvarvet, förberedelser – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Göteborgsvarvet, förberedelser

I maj är det som bekannt dags för Göteborgsvarvet, det är andra gången jag är anmäld. 2010 hade jag tänkt springa men eftersom jag var gravid i vecka 16 avstod jag. I år ska inga graviditeter stoppa mig, jag ska springa!

Tidigare har jag endast sprungit en mil i “tävlingssammanhang” och då sprang jag  utan att egentligen förbereda mig vare sig genom träning, sömn eller kost. Men ska jag springa 21 km går det inte bara att köra, så jag har tänkt förbereda mig både med anpassad träning och kost. Genom att sova i gästrummet kommer jag förhoppningsvis vara utsövd, om inte jag är för “laddad”.

Einar får ta sin middagslur i joggingvagnen

Jag har startat en grupp på facebook GöteborgsVarvet Mammor, gå med och få och ge kosttips, peppning och träningstips. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mina

    Åh, där ska jag gå med. Jag har sprungit fyra gånger innan, bland annat 2010, i 14.e veckan (mycket långsamt) och förra året 5 månader efter kejsarsnittet 🙂 I år är jag också riktigt laddad och hoppas på en bra tid. Vad har du för mål?