Tala inför folk – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Tala inför folk

Idag är det avslutning på Företagsinkubatorn, Brewhouse. Ett 20 tal personer från näringslivet har bjudits in för att lyssna på våra företagspresentationer. 5 minuter har vi på oss att tala för oss och förhoppningsvis kan ett samarbete skapas.

Jag har haft alldeles för mycket att göra den här veckan så jag är inte alls klar med min presentation… Förmodligen kommer jag att vara härligt nervös innan. Det ska bli riktigt kul och går det inte bra har jag i alla fall lärt mig något.

Bloggen har inte prioriterats de senaste dagarna, men det kommer bli ändring på det till nästa år, då jag kommer att ingå i ett träningsbloggnätverk hos Allt för Föräldrar. För ett tag sedan blev jag uppringd av en av mina favoritbloggerskor, som undrade om jag ville börja blogga för Allt för Föräldrar. Det var en stor ära för mig att bli utvald.

Nu längtar jag till julledighet, så här mycket snö hade vi förra julen i Mölndal, i år kommer vi förmodligen så en vit jul igen eftersom vi åker till Östersund.

Dagens träningspass blir intervaller på motionscykeln här hemma, under förutsättning att jag hinner klart med min presentation.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.