Gårdagens HEMMATRÄNING – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Gårdagens HEMMATRÄNING

image

Här kommer några av de övningar vi gjorde igår. Jag har kommit på en ny axelövning längst upp till vänster som jag tänkte prova på Mammapilatesen idag, om jag kommer ihåg. Nu ligger jag verkligen efter med sömnen. Sjuka barn vill gärna sova nära.

Högst upp till vänster kör jag en bicepsövning i “remmarna” och under ser ni en axelövning där jag kör en sida i taget, motsatt sida får hålla emot. Jag fuskar lite på bilden för min kameraman tog sån tid på sig. Ändå så blev det suddigt….

Slutligen nere till vänster kör jag tricepsövning som blir riktigt jobbig om man flyttar bak fötterna.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.