Föräldrafitness

Förberedelse av Matlagningskurs

image

 

Imorgon är det dags för min första matlagningskurs för småbarnsföräldrar. Nyss kom fyra påsar med fräscha livsmedel från MatHem.  MatHem sponsrar som bekannt mina kurser med en hel matkasse. Ungefär hälften av maten består av grönsaker! Under kursen imorgon kommer vi att tillaga tre av rätterna i veckans meny.

Jag håller som bäst på att beräkna hur de olika måltiderna ska justeras för att motsvara alla i familjens behov. Familjerna som går morgondagens kurs har alla två barn varav det yngsta är under 1 år. De små har ju såklart ett helt annat behov än en mamma som vill tappa det sista överflödskilot sedan graviditeten. Senare under morgondagen får ni läsa mer om kursen och hur jag anpassade rätterna.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.