Föräldrafitness på MVC – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Föräldrafitness på MVC

image

image

 

 

Einar får följa med på det mesta, idag har vi varit på ett MVC här i Göteborg och undersökt möjligheterna att ha “träningsworkshop” för gravida. Det finns ett stort intresse bland gravida så förhoppningsvis blir det av.

Nu är det dags för Sixtens 2,5 års kontroll, spännande! Ikväll blir det jobb på SATS Mölnlycke. och ett träningspass med en av mina bästa vänner efteråt. Enda nackdelen med att träna med en vän är att det kan bli för mycket prat mellan övningarna, annars är det en perfekt aktivitet.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.