Varför har vissa svårt att gå ner i vikt? – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Varför har vissa svårt att gå ner i vikt?

7 veckor efter graviditet

Varför har vissa lätt att gå ned i vikt medans andra kämpar i hård motvind? Det kan handla om problem med sköldkörteln men ofta finns det ingen medicinsk orsak till att man har svårt att gå ned i vikt.

En trolig förklaring är att vissa människor rör sig mer i vardagen, det handlar inte bara om träning på gym eller i löparspåret utan vardagsmotionen spelar en stor roll. Vissa människor har svårare att sitta still, de talar med yviga rörelser och kan verka rastlösa. De här spontana rörelserna tror man har en avgörande betydelse. Så försök att få in träning i vardagen, allt räknas!

Sedan är det vanligt att smala människor tror att de äter mer än vad de gör och överviktiga personer tror ofta att de äter mindre än vad de egentligen gör.

Vilka kvinnor lyckas att gå ned i vikt efter förlossningen? Läs mer här

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.