Träning och graviditet, myter lever kvar – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Träning och graviditet, myter lever kvar

Det tog inte lång stund innan de första frågorna dök upp på Familjeliv. Många myter lever kvar som att man inte ska styrketräna under graviditeten eller börja träna under graviditeten. Jag förstår att man är orolig för att göra fel!

Jag hoppas att jag kan bidra med en förändring så att fler vågar träna under graviditeten, det finns så mycket att vinna på. Förutom att du mår bättre under graviditeten och minskar risken för ryggbesvär så minskar behovet av smärtstillande under förlossningen. Dessutom är det lättare att komma igång med träningen efter förlossningen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. i min lilla lilla värld

    Jag tränade på gym 4 dagar innan förlossningen, körde ett hemmapass 2 dagar innan och gick 2 promenader samma dag. 2 dagar efter började jag med promenader igen =) Men så hade jag också en helt komplikationsfri graviditet OCH förlossning