Föräldrafitness

Matlagningskurs för småbarnsföräldrar

image

Ni som följt bloggen vet att jag länge planerat att ha matlagningskurs för småbarnsföräldrar. Det var med den affärsidéen som jag gick vidare i tävlingen MyMission 2011. För dig som är företagare vill jag tipsa om att vara med på MyMission 2012, du får jättebra feedback på dina idéer. Nu visade det sig att det inte var helt enkelt att starta matlagningskurs, jag behöver bilda ett studieförbund för att kunna hyra kök här i Mölndal så i väntan på det kommer jag att ha privata matlagningskurser i ditt hem. Inom kort kommer ni att få läsa om hur matlagningskursen går till hemma hos Linda.

 Igår blev det klart att MatHem kommer att sponsra mina matlagningskurser för småbarnföräldrar!

MatHems matkasse är nyttig, god och snabblagad och ingen rätt tar mer än 30 minuter att tillaga. Dessutom är livsmedlena i största möjliga mån ekologiska och fria från tillsatser.

Jag kommer även att tävla ut en matlagningskurs hemma, jag kommer hem till dig, i Göteborg med omnejd, med en hel veckas matkasse från MatHem, och inspirerar dig till hur du lätt kan laga mat till samtliga i familjen. Totalt värde 1950 kr! Mer info om tävlingen kommer nästa vecka

Vill du prova en matkasse från MatHem, eller beställa hem livsmedel som du plockat ihop själv, så kan jag tipsa dig om att gilla MatHem på Facebook för att få fri frakt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.