Träning inför bröllopet – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Träning inför bröllopet

Åh vad roligt det är!

Här är jag för över 3 år sedan på en av mina lyckligaste dagar, mitt bröllop.

Jag fick frågan i samband med att jag började som kost- och träningsexpertBröllopstorget, hur mitt bröllop var och om jag själv tränande/åt på ett speciellt sätt inför det.

Vi började med de praktiska förberdelserna ett år innan. Vi gifte oss på Mauritzbergs slott och fick den sista lediga lördagen, tack vare ett återbud. De hade redan fått in bokningar för året därpå. Jag trodde att ett år innan var god framförhållning!

Jag tränade ganska mycket på en speciell sak inför bröllopet:

BRÖLLOPSVALSEN

Jag har svårt att bli förd på dansgolvet och därmed inte alls varit bra på pardans. Eftersom vi båda är idrottslärare ville jag gärna glänsa. Vi tränade väldigt mycket tillsammans, med snurrar och knorrar, hemma i vårt lilla vardagsrum. Det är ju otroligt kul att dansa och det här var ett mål vi hade tillsammans, som stärkte oss ännu mer.

När det sedan var dags så spelade bandet jättesnabbt så det blev inte alls så bra som jag hade planerat. MEN det spelade ingen roll! Det spelade inte heller någon roll att det regnade och var 13 grader varmt i augusti, vilket jag var lite orolig för. Vi hade så himla kul så jag tänkte inte på vädret.

Jag hade en önskan om att få vara en av dem som gick och la sig sist, vilket jag lyckades med. Vi dansade långt in på natten och att ha ett liveband är verkligen något jag rekommenderar.

Dansa hela natten lång

Förutom valsträning tränade jag inte mer eller åt på något speciellt sätt inför bröllopet men hade jag haft som mål att gå ner i vikt eller förbättra konditionen för att orka dansa så hade jag tagit tillfället i akt. Det borde vara lika viktigt att planera inför sin hälsa som de parktiska detaljerna inför bröllopet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.