En bra träningsförebild är Amne Hassan – Föräldrafitness

Föräldrafitness

En bra träningsförebild är Amne Hassan

image

Med minsta möjliga marginal knep Amne Hassan priset, en bra träningsförebild!

Så här löd motiveringen:
Min förebild är Amne Hassan, 47år, 6 barnsmamma. Blev änka 2004, då va hennes 3 minsta barn 7, 9 och 15år. Trots många måtgångar skaffe hon körkort. Hon är undersköterska sen 20år tillbaks. Idag har hon 2 barnbarn och den tredje på väg (ena dottern får missfall i 6 :e månad så hon har även 4 döda barnbarn)
Trots allt detta så är hon jätte aktiv. Hinner hon inte tränna så är hennes liv full med träning. Tränningsredskap hemma, tvättar hon gör hon det som träning, leker hon med barnen gör hon det till träning. Gå en massa km varje dag.  Även om vikten går upp och ner så ger hon aldrig upp
Är alltid positiv och glad.
 
Hoppas hon blir en av vinnarna, för inför våra ögon är hon en vinnare
 
GRATTIS Amne Hassan!
 
På andra plats kom en mycket populär instruktör i Trollhättan, Ingrid Forintos. Jag kan tänka mig att det måste kännas som en vinst att ha så många fans som röstat på dig. Så grattis till dig också!
 
 

I Goodiebagen ingår Oaty Stick, som återkallats pga spår av mögelgifter men den här varianten med äpple- och svartvinbärssmak ska vara fri. Lär mer på Livsmedelsverkets hemsida.

Jag skickar med dem så får ni avgöra om ni vill äta dem eller inte, men som sagt enlig Livsmedelsverket ska de vara säkra.

 Läskigt att det finns mögelgifter i produkter för barn, fast att produkten är ekologisk kan man tydligen inte vara säker.
 

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.