Frukostkasse från Mathem – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Frukostkasse från Mathem

Senare i veckan ska vår familj få prova Mathems frukostkasse. Vi har satt ihop en frukostkasse som ska passa våra behov, två träningstokiga föräldrar, Sixten en “gourmand” på 2,5 år och Einar, 1 år, (med 4 tänder) i gränslandet mellan att äta babymat och riktig mat. Dessutom har vi såklart valt alternativ som är bra för hälsa och miljö.

I Stockholm finns det även en färdig frukostkasse att prova och jag tycker att det är en jättebra idé inte bara för småbarnsfamiljer, frukost är det viktigaste målet och många kan säkert behöva lite inspiration. Vi är vanemänniskor och äter ofta samma saker till frukost. Många gånger kan frukosten bli stressig eller glömmas bort/inte hinnas med. Genom en frukostkasse tror jag att man tar sig tid.

I slutet av veckan får du reda på mina frukostval genom Mathems frukostkasse.

I vanliga fall äter jag gröt i olika former med lingonsylt och mjölk och det ska avnjutas med en stor kopp kaffe.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.