Vinn en goodiebag, nominera en träningsförälder – Föräldrafitness

Föräldrafitness

Vinn en goodiebag, nominera en träningsförälder

2 goodiebags står på spel
2 goodiebags står på spel

Jag har två stycken goodiebags kvar, vill du vinna en till dig och en till en vän ska du vara med i den här enkla tävlingen.

Känner du en förälder som är en god träningsförebild?

Gå in på www.facebook.com/Foraldrafitness eller kommentera inlägget och berätta varför den här föräldern är rätt person att vinna tävlingen.

Öka dina chanser genom att tipsa andra om tävlingen i din logg på facebook.

Tävlingen avslutas den 31 oktober.

Lycka till!

 

Produkterna kommer från dessa företag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pia

  Jag vill nominera min pappa därför att han är en riktig träningsmänniska. han tränar inte som dom flesta andra, han är ute i skogen varje dag och springer. han är intresserad av jakt och fiske så därför så blir det mycket träning för honom. det är han som inspirerar mig att röra på mig och det är jag väldigt glad för 🙂 Han kan gå/springa fler mil på en dag och det beundrar mig 🙂 En goodiebag skulle va jätte roligt å få 🙂

 2. Sofia

  Jag tycker min syster är fantastisk, hon är nämligen sjukskriven för yrsel och foglossningar, men lyckas med så mycket ändå. En goodiebag vore en uppmuntran då hon har 10 veckor kvar, att hålla ut för snart kan hon få komma ut och röra på sig igen.

 3. elinspringer

  Jag skulle behöva lite uppmuntran själv som den nyblivna tvåbarnsmamman jag är. Jag kämpar för att komma i form till nästa sommar eftersom att jag springer Sthlm marathon den 3 juni. Det blir ganska exakt år efter att min dotter föddes och det är ett projekt som vuxit fram under graviditeten. Det är ett evigt pusslande och i bland är det tungt men samtidigt är det mitt livselixir att hålla i gång och jag njuter av det och blir en bättre förälder när jag får mer ork och glädje i livet. Nu går jag lite mot jante och nominerar mig själv, men, men…det kan man kanske få göra i bland? 😉

 4. Hannele - mamma till 2 prinsar

  Jag måste säga min sambo! Han fick veta för ett bra tag sedan att han har en ovanlig gifstruma och det menas att han får låga kaliumvärden ibland men nu vare ett tag sedan han fick det eftersom han äter medicin mot det nu och självklart mot giftstruman.
  Och trots allt så har han börjat träna igen när han känner sig pigg och glad och lyckats gått ner sina “gravidkilon” som jag brukar kalla det för, haha..bara för att skämta med honom 🙂 Eftersom jag har kvar mina kilon vilket jag är nöjd med faktistk..jag tränar på mitt sätt och det är att gå överallt typ varje dag..eller ja nästan överallt då.

 5. Lina Johansson

  Norminerar min kära vän Linn.
  Hon fick sin lilla son 2 dagar efter min dotter kom till världen.. Hon har alltid vart superduktig med träning. Efter hennes graviditet så började hon må ganska konstigt och gick upp massa i vikt efter att gravidkilona försvunnit. Hon fick då diagnosen hypotyreos.. Och trots nedstämdhet & trötthet som är typiska biverkningar av denna sjukdom så började hon springa… Hon springer o springer.. och utöver detta är hon ute och går med barnvagnen, går på spinning och andra pass. Hon är min inspiration inom träning och jag är så stolt över henne. Hon ger inte upp, aldrig nånsin. Nu har hon satt upp som mål att springa varbergsloppet nästa år 🙂 Hon har till o med fått mej att börja springa, jag som aldrig sprungit en meter i hela mitt liv.

 6. Mamma Mia

  Jag har inget facebook och ingen blogg, jag är en 58 årig fritidspedagog med 100 barn på jobbet, jag vill nominera min pensionerade kollega som tar mig ut i skogen varje måndagkväll i ur och skur, och jag behöver denna stund så otroligt…har både legat på intensiv och svimmat ett par gånger så för mig är hon nog livet…jag hon är jätteviktig…

 7. Carola L

  Jag vill nominera min kompis Sofia. Hon jobbar deltid med sin funktionshindrade son, har jobbat heltid tillsammans med mig tidigare(men vi tappade vår brukare tidigare i år) och instruerar minst en gång i veckan på ett fitnesscenter här i stan. Hon är helt makalös när det gäller den biten. Det vore så roligt att få se henne vinna detta. Hon behöver naturligtvis uppmuntran i vardagen!

  Länk:
  http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/october/goodiebag-1.html

 8. Anna

  Hej
  Jag vill nominera min kompis Michael. Han är nybliven farsa och hinner med att hjälpa sin fru med bl a matningen till bebisen, heltidsstudier och att prioritera sin egen löpträning. Så fort bebisen blivit något större ska jag köpa en löpvagn till dem. Så han kan “visa” bebisen hur härligt det är att vara ute och att det är fantastiskt skönt att komma ut. Det är inte många män som tar plats och hjälper till med barnet som han gör. Inte bara mocka skiten. Han är ett gott föredöme för alla män. Inte bara tränande. Han behöver lite uppmuntran i form av en goodiebag.

 9. Eva Flood

  Min sonhustru Annika lämnar barnen på dagis,cyklar sen till jobbet som är över 2 mil från
  dagis i ur och skur,behöver muntras upp att fortsätta i går sprang en hund ut framför cykeln hundägaren bara gick utan att kolla hur det gick för henne,fick i väg till akuten
  men inga allvarligare skador.Hoppas hon fortsätter,cyklar hon inte så promenerar hon.
  Tar ofta med barnen i vagn eller cykelkärra.

 10. Emma-Lena Svedberg

  Min mamma Kerstin är en toppen förebild. För några år sedan fick hon cancer. Tack vare snabb upptäckt och strålning så lyckades man få bort den. Hon blev väldigt tagen av det hela och gick ner mycket i vikt. Var nästan ingenting kvar utav henne. Trots att det var i halsen cancern satt och hon idag har svårt att äta pga strålningen och operationer så har hon kämpat på och väger idag något som man kan kalla en helt ok vikt. En anledning till att hon klarade sig tror jag är för att hon alltid har vart intresserad av träning och lagat hälsosam mat. Och att hon är positiv trots motgångar. Det är verkligen fina egenskaper som hon har uppfostrat oss med. Bara 1,5 år efter cancerbeskedet och operationer så startade hon ett eget företag som hon jobbar med 6 dagar i veckan året om. Semester är något som knappt existerar. Hon har endast tagit några dagar under flera år. Hon kom snabbt igång med att motionera igen och åker både TjejVasan och ger sig ut i skidspåret flera gånger i veckan under vintern, cyklar flera mil på sommaren, går långa promenader varvat med joggning året runt och i perioder simmar hon 1,5 km 2 ggr i veckan. Hon är en bra förebild för mig, inte bara på träningsfronten.

 11. Olof Forslund

  Hej!
  Min mamma är inte så gammal, 56, men hon har så extremt sund livsstil! Hon går aldrig på gym eller är ute och springer, däremot vandrar hon i berg, går på toppturer om vintern och åker otaliga mil längdskidor!
  Jag beundrar hennes älskvärda inställning till naturen. Det är väldigt uppiggande bland alla dessa gym, proteinpulver m.m.

 12. Pernilla

  Hej!!
  Tänkte jag skulle anmäla min underbara sambo Björn Lindelöf. Inte för att han tränar speciellt mycket.
  Men han låter MIG få egentid på gymmet minst 4 ggr i veckan och låter hans egna intressen ligga på is under tiden. Han är min klippa. Han vet att jag behöver egentiden och ger mig den också.
  Han borde vinna som träningsförebild!!!!

 13. Ida

  Nominerar min storasyster Elin. Hon är mamma till två småttingar men lyckas få in härlig träning mellan blöjbyten och dagishämtningar. Hon får också tummen upp för att hon inspirerar och drar med sig lillsyrran och min sjuveckorsson på diverse roligheter – allt från mamma-baby-gympa, barnvagsbio till fika. Som nybliven mamma är det ibland lätt att välja den enkla lösningen att bara stanna hemma istället för att joxa med amning, skötväska och hela köret… Men när man väl kommer iväg är det ju så värt det! Hennes mantra för att peppa mig är alltid “det är bra för dig” – vare sig det är tuffa träningspass eller välbehövlig kaffe ihop i soffan. Nu laddar vi gemensamt inför gymmets inspirationsdag i mars. Då lämnar vi barnen hemma! 🙂

 14. Sofia Papadopoulos

  Hej hej!
  Vilken trevlig blogg och vilken trevlig tävling.
  Jag har ännu inga barn själv men hoppas att jag kommer att kunna kombinera min träning med mitt liv som förälder.

  Många av mina vänner och instruktörskollegor är antingen gravida eller nyblivna mammor så jag har flera att välja bland till denna nominering men efter överväganden har jag bestämt mig för att jag vill nominera Ingrid Forintos i Trollhättan som är mamma till lilla Noelle (15 månader). Ingrid visar att det går att kombinera rollen som mamma, instruktör, spaterapeut och väninna på ett mycket bra sätt. Hon tar sig tid för sin egen träning samtidigt som hon ger medlemmarna på Arena Älvhögsborg energiska och glada klasser i BodyJam och Zumba. För att ge Noelle en bra start i livet har hon även tränat ihop med henne på Förälder/Barn-gympa och babysim samt haft det mysigt ihop på promenader längs kanalen och på babymassage.

  Hon inspirerar genom att vara social, glad och väldigt sund.
  Jag hoppas att jag någon gång i livet blir mamma och att jag då kan ta mig an livet och dess uppdrag på samma sätt som Ingrid, och att denna blogg finns kvar med massa tips =)